Zoek
RSS

Blog

Geschenkmanden
Geschenkmanden
Geschenkmanden Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Bij ons in de bakkerij kunt u mooie geschenkmanden laten samenstellen met producten uit eigen bakkerij. U kunt denken aan een mand met Friese producten of een themamand tijdens Sinterklaas of Kerst. Er zijn veel mogelijkheden in verschillende prijsklassen. Kom naar de winkel en laat u informeren!
De Echte Bakkersbon
De Echte Bakkersbon
Bent u op zoek naar een lekker cadeau voor uw vrienden, familie en kennissen? De Echte Bakkers Bon valt gegarandeerd in de smaak. Een heerlijk geschenk voor Echte genieters. De bon is onbeperkt geldig. U kunt de waarde zelf bepalen. Inwisselbaar bij alle Echte Bakkers in heel Nederland. De cadeaubon is verkrijgbaar in onze winkel. Vraag ernaar bij een van onze medewerkers .
Sponsoring
Sponsoring
Echte Bakker Piet Haaksma draagt de maatschappij, cultuur, sport, verenigingen en scholen een warm hart toe. U kunt natuurlijk altijd een aanvraag voor sponsoring bij ons doen, maar wij kunnen helaas niet alle aanvragen positief beantwoorden. Wij hebben een sponsoraanvraag formulier samengesteld. Als u die invult en bij ons retourneert, zullen wij deze in behandeling nemen. Wij kunnen dan eventueel een passend voorstel terug doen, dat vriendelijk is voor uw portemonnee en die van ons.
Blog archief